Bostad- och fastighetsrättsfrågor

Creo Advokater har lång och gedigen erfarenhet av att bistå klienter i alla frågor som förekommer för såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar som bostadsrättsinnehavare.

FASTIGHETSÄGARE

Vår omfattande erfarenhet av rättslig prövning gör att vi kompletterar de stora bostadsorganisationerna just vad gäller processföring. Många bostadsrättsföreningar tar hjälp av jurister inom sin förvaltningsorganisation för stöd i den löpande förvaltningen samtidigt som de vänder sig till någon av våra erfarna advokater när det börjar dra ihop sig till tvist.

Vi erbjuder även fullservice åt bostadsrättsföreningar och har stött på alla förekommande problem, händelser och variationer på vad som kan inträffa.

Vad gäller konkreta och vanligt förekommande frågor så hjälper vi er givetvis med bland annat rådgivning kring stämmor, styrelsearbetet, upphandlingar, ombyggnad, vindskonverteringar, nyupplåtelser, störningsfall och  frågor kring kommersiella lokaler inklusive upprättande av bättre avtal samt hyreshöjningar.

PRIVATPERSONER

Vi på Creo Advokater hjälper dig som vid köp eller försäljning av en bostadsrätt råkar ut för problem såsom fel i bostadsrätten, oenighet om köpeskillingen på grund av ändrade förhållanden eller frånträdande av förhandsavtal. Om det skulle uppstå konflikter med föreningen hjälper vi dig med det också. Det kan gälla till exempel störningar, ombyggnationer eller hyresfrågor.

Läs mer om:

Vem ansvarar för felet i min bostadsrätt?

Reklamationsplikt

Undersökningsplikt

Säljare av bostadsrätt

Köpare av bostadsrätt

Förhandstecknare som drabbats av förhöjd avgift

Köpare av fastighet

 

 

  KONTAKTA OSS

  Har ni några frågor ni vill diskutera eller ha råd i aktuella ärenden
  är ni välkomna att ta kontakt med oss antingen via telefon eller e-post.

  Tack!

  Creo kommer att kontakta dig inom kort.

  Till startsidan